Menu

Tärkkelys, joka toimii ravintoloissa ja suurkeittiöissä

Vaatimukset kustannustehokkuudesta ja suunnitelmallisesta valmistuksesta kasvattavat keskuskeittiöiden määrää. Tämä puolestaan tarkoittaa kasvua lähetyksissä ja pidempiaikaista lämpösäilytystä. Myös jäähdytys ja pakastus asettavat täysin erilaiset vaatimukset siihen, miten tärkkelystä käytetään. Meillä on tarjolla täydellinen valikoima moderneja tärkkelystuotteita, jotka kestävät kaikenlaiset lämpösäilytys-, jäähdytys-, pakastus- ja uudelleenlämmityskäsittelyt:

Maizena stärkelse

Maizena Maissitärkkelys

Tämä on perustuotteemme. Puhdas maissitärkkelys, joka sopii kaikentyyppisiin keittoihin, kastikkeisiin ja laatikoihin. Tärkkelys säilyttää koostumuksensa lämpösäilytyksessä ja kuorettuu hyvin vähän.

Maizena Snowflake

Maizena Snowflake on maissitärkkelys, jota on muunnettu etikkahapolla, mikä tekee siitä vakaamman jäähdytyksen, pakastuksen, sulatuksen ja lämmityksen yhteydessä (etikkahappo toimii ainoastaan prosessin katalyyttinä eikä sitä jää lopputuotteeseen). Täydellistä, jos haluat tehostaa ruoanlaittoasi ja esim. tehdä kastiketta koko viikoksi ja jäähdyttää tai pakastaa sen.

Maizena Tapiokatärkkelys - Marja- ja hedelmätärkkelys

Maizena Tapiokatärkkelys on muunnettu tärkkelys, joka on kehitetty mauttomaksi ja antamaan jälkiruoille läpinäkyvän ja kauniin ulkoasun. Tärkkelys muuntuu täysin kirkkaaksi ja kiiltäväksi valmistuksen jälkeen ja koostumuksensa ansiosta se antaa kastikkeille sekä jälkiruoille oikeanlaisen rakenteen ja miellyttävän suutuntuman. Maizena Tapiokatärkkelys kestää erittäin hyvin happamuutta ja sitä voidaan pakastaa ja säilyttää jääkaapissa pidemmän aikaa ilman rakenteen hajoamista.

Maizena Express

Tarvitseeko sinun muokata annoksesi koostumusta uudelleen ennen tarjoilua? Tähän tarkoitukseen me suosittelemme Maizena Expressiä: peruna- ja riisijauhosta tehtyä tärkkelystä, joka liukenee nopeasti kuumaan nesteeseen. Se säilyttää koostumuksensa lämpösäilytyksessä eikä muodosta kuorta.

Knorr Vaalea/Tumma Roux

Knorr Roux on klassinen, kermainen tärkkelys, joka valmistetaan klassisen reseptin mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että paahdamme vehnäjauhon yhdessä kasvirasvan kanssa saadaksemme aikaan oikean maun. Roux on tehty ensisijaisesti annosten uudelleensäätämiseen ja se liukenee helposti lämpimiin nesteisiin.

Knorr Kylmäliukoinen Tärkkelys/Suuruste

Knorr Kylmäliukoinen on muunnettu perunatärkkelys, jota käytetään kylmiin kastikkeisiin, keittoihin ja jälkiruokiin sekä koostumuksen parantamiseen, pyreiden ja soseiden hienosäätämiseen ja kaikkeen muuhun.

 • Tuote Raaka-aine Kestää jäähdyttämistä Kestää pakastamista Käyttö
  MAIZENA Maissitärkkelys 100 % Maissitärkkelystä Kyllä, annoksiin, joissa alhainen happamuus Ei Keitot, kastikkeet, jälkiruoat
  MAIZENA Snowflake Muunnettu tapiokatärkkelys Kyllä Kyllä Keitot, kastikkeet, jälkiruoat
  MAIZENA Marja -ja hedelmätärkkelys Muunnettu tapiokatärkkelys Kyllä Kyllä Erityisesti hedelmäjälkiruokiin
  MAIZENA Express Perunatärkkelys, maito Kyllä Ei Keittojen, kastikkeiden, muhennosten hienosäätöön
  Knorr Roux Vehnäjauho, palmurasva Ei, sakenee Ei Keitot, kastikkeet, muhennokset, ei jälkiruokiin
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu