Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Anjovisfilee 40.0 g
  • Persilja 0.1 kg
  • Ruohosipuli 0.1 kg
  • Rakuuna 0.2 kg
  • Kevätsipuli 0.1 kg
  • Hellmann's Täysmajoneesi 5 kg 1.0 kg
  • valkoviinietikka 0.5 dl
  • Suola ja mustapippuri

San Franciscon Palace-hotelli oli vuonna 1875 kaupungin hienoin hotelli, ja siellä asui monia kuuluisuuksia. Mahtipontisesta ympäristöstä ja pitkistä menuistä huolimatta hotelli tunnetaan kuitenkin yksinkertaisesta mutta ihanasta kastikkeestaan. Green Goddess Dressing on saanut nimensä näyttelijä George Arlissin mukaan. Arliss asui hotellissa esiintyessään William Archerin näytelmässä the Green Goddess.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Soseuta anjovikset tasaiseksi tahnaksi.
    • Lisää leikatut sipulit ja yrtit majoneesin joukkoon.
    • Mausta valkoviinietikalla, suolalla ja pippurilla.
    • Anna kastikkeen maustua hetken aikaa kylmässä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu