Carte d'Or Vanhanajan vaniljakastike 1,6kg/11L

Carte d'Or Vanhanajan vaniljakastike 1,6kg/11L -

Carte d'Or Vanhanajan vaniljakastike 1,6kg/11L

Carte d'Or Vanhanajan vaniljakastike 1,6kg/11L

Carte d'Or Vanhanajan vaniljakastike 1,6kg/11L

Carte d'Or jälkiruoilla onnistut aina! Vanhanajan Vaniljakastike sisältää aitoa Bourbon-vaniljaa, ja valmistat siitä nopeasti ja helposti klassisen vaniljakastikkeen.

Lisää tuote- ja allergeenitietoja
  • UFS tuotenumero: 17891101
  • EAN kuluttajapakkaus:: 8718114902357
  • EAN myyntierä:: 8718114902357

Tuotetiedot

Ravintosisältö ja allergeenitiedot

Ainesosat

Sokeri, muunnettu tärkkelys, rasvaton MAITOJAUHE, rypälesokeri, palmurasva, KANANMUNA, LAKTOOSI, MAITOPROTEIINI, aromi, väri (karoteenit), suola, vanilliini, Bourbon-vanilja. Saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

Ravintosisältö

Sisältää Per 100 g/ml
Energia kJ 1,753.00 kJ 447.00 kJ
Energia kcal 415.00 kcal 106.00 kcal
Rasva, josta 7.00 g 2,5.00 g
tyydyttynyt 3.800 g 1,4.000 g
Hiilihydraatti 83.00 g 16.00 g
josta sokerit 58.00 g 13.00 g
Kuitu 0.5 g <0,5.0 g
Proteiini 5.00 g 3,9.00 g
Suola 0.30 g 0,16.00 g

Allergeenit

  • Kananmuna: kyllä
  • Maapähkinä: ei
  • Maito/maitoproteiini: kyllä
  • Pähkinä: ei
  • Laktoosi: kyllä
  • Gluteenia sisältävät viljat: ei
  • Gluteeni: ei

Soveltuvuus

  • Sopii lakto-ovovegetaristeille
  • Gluteeniton

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Carte d'Or jälkiruoilla onnistut aina! Vanhanajan Vaniljakastike sisältää aitoa Bourbon-vaniljaa, ja valmistat siitä nopeasti ja helposti klassisen vaniljakastikkeen.

Myyntierä

1,6 kg

Lavatiedot

Lavakerros: 72, Koko lava: 216

Tuotenumerot

UFS tuotenumero 17891101
EAN kuluttajapakkaus: 8718114902357
EAN myyntierä: 8718114902357

Tukkunumero

EAN: 8718114902357
T-Koodi: 0981449
Meira Nova: 114320
Kespro SAP: 20829758

Hyödyllisiä tietoja

Valmistus

Perusresepti: 160 g jauhetta 1 L maitoa 1,6 kg jauhetta 10 L maitoa 1. Sekoita ainekset puoleen maitomäärästä. 2. Lisää tämän jälkeen loput maidosta. 3. Anna vaniljakastikkeen seistä n. 15 min, jolloin maku ja rakenne ovat parhaimmillaan. 4. Sekoita kastike ennen tarjoilua.

Muista aina tarkistaa ainesosatiedot pakkauksesta.