Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Vain yhdellä lihattomalla päivällä viikossa voi olla suuri vaikutus luontoon, ympäristöön, biodiversiteettiin sekä ilmastoon. Mutta tarkoittaako tämä sitä, että meidän tulee korvata liha punajuuripihveillä tai falafeleillä?

Ei, jos kysyt tässä vasemmalla olevalta lihaintoilijalta. Hänen nimensä on Jaap Korteweg. Ja hän on maailman ensimmäinen vegetaarinen teurastaja.

Jaap, joka kuuluu perheeseen, jossa teurastusperinteet yltävät yhdeksän sukupolven taakse, teki varsin epätyypillisen päätöksen. Hän päätti jättää elämän lihan kanssa taakseen ja ryhtyi sen sijaan työskentelemään kasvisten parissa. Ainoana ongelmana oli, että hän kaipasi lihan makua ja koostumusta. Jopa niin paljon, että hän otti elämäntehtäväkseen löytää kunnollisen kasvisvaihtoehdon. Kolmen työntäyteisen vuoden jälkeen Jaap ja hänen tiiminsä onnistuivat kehittämään tuotteen, jossa oli ainutlaatuinen maku ja koostumus sekä purutuntuma, joka on niin hyvää, että se saa lihaintoilijat rakastamaan kasvisruokaa.

The Vegetarian Butcherin vihreät reseptit eivät ole niille, jotka eivät pidä lihan mausta. Ne ovat niille, jotka rakastavat lihaa.

Maukasta kokkailua!

Haluatko tietää lisää The Vegetarian Butcher -brändistä? Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan pian!

UFS asiakasnumero