Lihanrakastajan kasvisresepti | Unilever Food Solutions

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

 

NoChicken shawarma

Shawarma on alkujaan Lähi-idästä kotoisin oleva annos, joka tehdään yleensä lampaasta. Tässä kasvisversio annoksesta yhdessä perinteisten aromaattisten mausteiden kanssa. Shawarma-mausteita voi tilata tukkukaupasta.

10 hengelle

Marinadi:

  • 400 g Jogurtti
  • 100 g Hellmann’s ketsuppi
  • 100 g Rapsiöljy
  • 20 g Knorr Professional Maustepyree Valkosipuli
  • 60 g Valkoviinietikka
  • 60 ml Sitruuna, puristettuna
  • 10 g Suola
  • 20 g Shawarma-mauste

Marinoitavaksi:

  • 1 kg Vegetarian Butcher NoChicken Chunks

Kypsennettäväksi:

  • 480 g Paprika, viipaloituna
  • 240 g Sipuli, viipaloituna

 

Tarjoiluun:

  • 10 palaa litteää leipää, tomaattia, kurkkua, jäävuorisalaattia, suolakurkkua, punasipulia, jugurttia

 

  1. Sekoita kaikki marinadiainekset ja sekoita ne Vegetarian Butcher NoChicken Chunks -soijapalojen kanssa. Anna marinoitua yön yli.
  2. Lisää paprika ja sipuli ja sekoita hyvin.
  3. Paista uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia.
  4. Tarjoile litteän leivän, jäävuorisalaatin, tomaattiviipaleiden, kurkun, punasipulin ja suolakurkkujen kera.

 

Rapeat NoChicken Chunks

Nämä rapeat makupalat sopivat herkullisiksi välipaloiksi – ja ovat täydellisiä buffettiin!

10 hengelle

Marinadi:

  • 50 g MAIZENA, maissitärkkelys
  • 4 g Valkosipulijauhe
  • 5 g Knorr Umami
  • 4 g Sipulijauhe
  • 2 g Mustapippuri
  • 6 g Suola
  • 2 Muna
  • 200 g Panko-korppujauho
  • 600 g NoChicken Chunks, sulatettu
  • 2 l Flora Aromiöljy

Kastike:

  • 500 g Hellmann’s vegaanimajoneesi
  • 50 g Knorr Primerba Provance
  • 30 g Knorr Professional Savuchili Puré Professional -maustepyree


Näin valmistat annoksen:

  1. Sekoita kaikki salaattiainekset keskenään ja laita jääkaappiin, kunnes tarjoillaan.
  2. Sekoita MAIZENA-maissitärkkelys valkosipulijauheen, sipulijauheen, Knorr Umamin sekä suolan ja mustapippurin kanssa.
  3. Paneeraa Vegetarian Butcher NoChicken Chunks -soijapalat MAIZENAmaissitärkkelyksessä yhdessä mausteiden, munien ja panko-korppujauheen kanssa.
  4. Friteeraa friteerauskeittimessä 170 asteessa, kunnes palat ovat rapsakoita. Tarjoile välittömästi kastikkeen kanssa.

 

Herkullinen NoMince Wok

Wokki rapsakoista kasviksista ja kasvisrouheesta – yksinkertainen nuudeliannos, joka on täynnä aasialaisia makuja, kuten inkivääriä, seesamiöljyä ja soijakastiketta. Munanuudelit voi helposti korvata riisinuudelilla!

10 hengelle

  • 400 g Vegetarian Butcher NoMince
  • 400 g Munanuudeli
  • 500 g Parsakaali
  • 150 g Porkkana
  • 150 g Ituja
  • 60 g Rapsiöljy
  • 30 g Valkosipuli, paloiteltuna
  • 60 g Inkivääri
  • 2 g Sokeri, Mustapippuri
  • 40 g Seesamiöljy
  • 100 g Soijakastike

Tarjoiluun:

  • 2 kpl Lime
  • 60 g Vihersipuli
  • Sriracha-kastiketta
  • 5 g Seesaminsiemeniä,paahdettuna
 
Näin valmistat annoksen:
  1. Irrota parsakaali nupuiksi ja leikkaa porkkanat ja vihersipuli
    siivuiksi. Hienonna sipuli ja inkivääri.
  2. Kaada keitinvesi nuudelien päälle ja anna muhia hetken
    aikaa, kunne ne ovat hieman pehmenneet. Kaada vesi
    pois ja anna jäähtyä.
  3. Lämmitä wokki- tai paistinpannu erittäin kuumaksi.
    Lisää öljy ja ruskista sipuli ja inkivääri nopeasti. Lisää
    Vegetarian Butcher NoMince -rouhe ja ruskista persilja.
    Lisää loput öljystä sekä kasvikset ja nna paistua muutama
    minuutti.
  4. Mausta pienellä määrällä sokeria ja suolaa. Lisää 30 ml
    vettä ja anna hautua kattilan alla 1 minuutti. Lisää seesamiöljy
    ja soijakastike. Sekoita mukaan idut ja nuudelit.
  5. Tarjoile hienonnetun vihersipulin, Srirachakastikkeen
    ja limemehun kanssa.
The Vegetarian Butcher

The Vegetarian Butcher

Reseptivihko

Katso reseptivihko täältä