Liptonin klassikot

Liptonin klassinen valikoima koostuu ihanista mauista, jotka sopivat vieraidesi kaikkiin tarpeisiin. Valikoimasta löytyy niin aamiaisteetä, iltapäiväteetä kuin lounasjuomiakin. Ja kaikkea tältä väliltä. Vihreää teevalikoimaamme kutsutaan nimellä Balance. Perinteiset mustat teet ovat nimeltään Energise ja marjan ja hedelmän makuiset mustat teemme tunnetaan nimellä Refresh. Yrttiteevalikoimaamme kutsutaan nimellä Relax. Yhdessä ne muodostavat  Lipton Feel Good -valikoiman. Mikä on sinun suosikkisi?

 

 

 

Balance
- Vihreät teet elämän hauskoihin hetkiin.

Vihreä teevalikoimamme rikkailla makuvaihtoehdoilla eri tilanteisiin.

 

 

Energise
- Mustat klassikkomme erottuvat aina.

Musta tee on klassikko ympäri maailmaa. Tässä on jotain, mikä sopii kaikkiin makuihin.

 

 

Relax
- Yrtti- ja hedelmähauteet ilman kahvia ja teetä.

Relax-valikoimamme ei pelkästään sovi virvoitusjuomaksi, mutta sitä voidaan käyttää myös ruoanlaittoon. Kokeile jälkiruokaan tai tee-savustettuun kalaan.

 

 

Refresh 
– Teetä, jossa maistuvat hedelmät ja marjat.

Refresh on hedelmien ja marjojen ystävien ensisijainen valinta. Valikoima sisältää kaikkea aina klassisesta Blackcurrantista ja Lemonista hieman rohkeampaan Vanillaan. Ja kaikkeen siltä väliltä.

Uusi pakkaus ja houkuttelevat esittelymahdollisuudet

Teepakkausten ja uusien makujen myötä uudistimme myös esittelypakkaukset. Haluamme tarjota uusia, tyylikkäitä ja käytännöllisiä laatikoita ja telineitä uudistettujen tuotteiden esittelyyn. Teelaatikoista on edelleen saatavana kolme mallia, jotka sopivat yksittäisille teepusseillemme.

Jos haluat mieluummin esitellä teetä telineessä, on hyvä tietää, että olemme muuttaneet ja parantaneet teepakkauksiamme. Nykyisin pakkaus avataan lyhyeltä sivulta, mikä tarkoittaa, että:

  1. Saat 50 % enemmän tilaa useammalle teelajikkeelle samaan tilaan.
  2. Voit esitellä teet tyylikkäämmin
  3. Voit edelleen käyttää teepusseille suunnattuja teelaatikoita

*Osa nykyisistä telineistä ei sovellu uusien pakkauksen esittelyyn.

Jos sinulla kysyttävää Lipton Feel Good Selectionista ja siitä, miten designmuutos vaikuttaa sinuun, ota yhteyttä jälleenmyyjääsi.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu