Kuppi teetä on paljon enemmän kuin vain kuppi teetä. Se saa asiakkaasi rentotumaan, piristymään, tuntemaan olonsa tasapainoisiksi ja virkistyneiksi riippuen siitä, milloin ja miten sitä tarjotaan. Samalla tavalla valikoimavalintasi vaikuttaa tunteeseen, jonka haluat asiakkaillesi välittää, siihen mikä sopii yrityksesi tyyliin tai siihen onko sinulle buffetti tai pöytiintarjoilu. 

 

Teeportfoliomme tarkoitus on täyttää erilaisten asiakkaidemme ja erilaisten tilanteiden tarpeet riippumatta siitä, haluatko välittää ylellisyyden tunteen, vaikuttaa rennolta tai trendikkäältä ja tiedostavalta. Riippumatta valitsemastasi tiestä ja kohderyhmästäsi, voit olla varma, että jokainen kupillinen Liptonia maistuu aina siltä, mitä maailman suurimmalta teetoimittajalta voidaan odottaa.  

Viilentävä jäätee on täydellinen alkoholiton ja juhlava virvoke, joka on paitsi trendikäs, tuo myös sinulle yrittäjänä hyvät marginaalit. 

Feel Good Selection 

Earl Greytä on juotu pian kaksi vuosisataa, mikä on ymmärrettävää, kun ajatellaan sen täyteläisyyttä ja miellyttävää bergamotin makua.  Jokainen löytää Liptonilta suosikkinsa on se sitten Rich Earl Grey, Rich Earl Grey Lemon tai Russian Earl Grey.  

Useat teemauistamme ovat pyramidipussissa. Teesiivilää muistuttava pyramidipussi päästää suuret, ihanat teelehdet todella oikeuksiinsa. Vesi pääsee helpommin virtaamaan pussin läpi ja asiakkaasi saavat ihanan kupillisen teetä.  

Miten haluat teesi esitellä? Liptonin valikoimiin kuuluu yksinkertaisia laatikoita ja hienompia esillepanoratkaisuja. 

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu