Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Koostumus & rakenne

Haaste
Pasta-annokset kastikkeineen ovat yksi haasteellisimmista annoksista, sillä kastike saattaa kuljetuksessa sakkautua tai erottua. Pasta saattaa jatkaa kypsentymistä lämpöeristetyssä kuljetuslaatikossa tai imeä itseensä kaiken kastikkeen ja annos saapuu asiakkalle kuivana.

Ratkaisu

Pakkaa pasta ja kastike erikseen ja anna asiakkaan sekoittaa ne itse ennen syömistä. Voit myös käyttää kastikkeeseen Knorr Vaaleaa peruskastiketta tai lisätä sitä omaan kastikeeseesi tehdäksesi siitä stabiilimman

 
 
 

 

Lämpötila & asettelu

Haaste

Kuljetuksessa tapahtuvien lämpötilavahteluiden vuoksi esimerkiksi keittojen ja patojen koostumuksessa saattaa tapahtua muutoksia, joiden jälkeen niiden ulkonäkö ei vastaa odotuksia. Wokit muuttuvat helposti harmaiksi ja valjuiksi kastikkeen valuessa kuljetusastian pohjalle ja tuoreet kasvikset sekä salaatit nahistuvat lämmön vaikutuksesta. 

Ratkaisu

Knorr'n muunneltua tärkkelystä sisältävät tuotteet auttavat kuljetettavaa annosta säilyttämään koostumuksensa ja rakenteen. Tai kokeile juureksia tai pikkelöityjä kasviksia, jotka kestävät lämpöä paremmin.

 
 
 

Pakkaus

Haaste
 
Aukeilevat pakkaukset ja niistä karkaileva neste kulkevat turvallisesti vuotovarmoissa pakkauksissa. Vaihtoehtoisesti kiedo ympärille hieman kelmua.

Ratkaisu

Annosten laadun lisäksi kuljetuksissa tulisi myös huomioida toimituksesta muodostuvat haasteet. Esimerkiksi nestepohjaiset annokset voivat läikkyä ja pilata ruokailuelämyksen, jos niitä ei ole pakattu asianmukaisesti tiivisti sinetöityihin astioihin.