Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Emme ole vielä saavuttaneet kaikkia asetettuja tavoitteita aloitettuamme Unilever Sustainable Living Plan (USLP) -ohjelman vuonna 2010. Kestävyys ei ole sivuseikka meille. Se on osa meidän pääasiallista toimintaamme. Tässä on kuvaus jatkuvasta työstämme, joka lähtee liikkeelle vuonna 2020.

Me olemme ylpeitä edistyksestämme 10 vuoden jälkeen, mutta tiedostamme, että meidän tulee olla nopeampia ja rohkeampia kestävässä työssämme. Emme ole saavuttaneet kaikkia tavoitteitamme. Emme ole toteuttaneet kaikkia päämääriämme. Visiomme on olla johtaja kestävässä globaalissa liiketoiminnassa. Haluamme välittää arvoja, jotka ovat sosiaalisia, taloudellisia ja kestäviä ihmisten ja maapallon näkökulmasta. Olemme tulleet siihen johtopäätökseen, että tällainen liiketoimintamalli on Purpose Led, tarkoituksellinen, ja Future Fit, tulevaisuussuuntautunut. Päästäksemme perille meidän tulee käyttää kompassiamme, yksinkertaista liiketoimintamallia, joka perustuu kolmeen ydinosa-alueeseen.

 

Alueet, joita meidän tulee kehittää

Me jatkamme työskentelyä toimintamallien kanssa, jotka ovat toimineet hyvin ja korjaamme ne, jotka eivät ole. Me tulemme olemaan ennen kaikkea vieläkin kunnianhimoisempia ja edistyksellisempiä tulevaisuudessa saavuttaaksemme tavoitteemme tehdä kestävästä kehityksestä todellisuutta 8 miljardille ihmiselle. Tässä muutamia oivalluksia ja suuntia, joihin tulemme keskittymään!

100 % kestäviä raaka-aineita

100 % kestäviä raaka-aineita

Tätä tavoitetta on vaikea saavuttaa, jos meillä ei ole täydellistä läpinäkyvyyttä läpi toimintaketjumme. Vaikka investoisimme kuinka paljon, on tiettyjä raaka-aineita, joita emme pysty tarjoamaan kestävämpänä viljelykasvina. Joten keskitymme raaka-aineisiin, joilla voimme saavuttaa paremman hyödyn. Vähemmän käytetyissä raaka-aineissa me noudatamme teollisuusstandardeja kestävyyden suhteen (mutta usein ylittäen ne!).

 

Parannetut elinolosuhteet naisille

Parannetut elinolosuhteet naisille

Oli erittäin haastavaa mitata monien sosiaalisten ohjelmien todellista vaikutusta naisten aseman vahvistamiseen ja elinolosuhteisiin. Tämän eteen me työskentelemme edelleen kovasti kehittääkseemme asioita ja varmistaaksemme edistyksen.

 

Joustavampi työskentely

Joustavampi työskentely

Jotta voimme työskennellä nopeasti ja kaukonäköisesti, meidän tulee olla joustavia. Olemme esimerkiksi nopeuttaneet työtämme jätteen kanssa, jotta voimme hoitaa muoviongelmat. Tästä syystä me esittelimme uudet suuntaviivat toiminnallemme vuonna 2017 ja kehitimme edelleen tavoitteitamme vuonna 2019.

Muuttuneet kuluttajamallit

Muuttuneet kuluttajamallit

Kuluttajien auttaminen heidän käyttäytymismalliensa muuttamisessa oli jotain, minkä me aliarvioimme. Kasvihuonekaasupäästöjä ja vettä koskeviin kuluttajatavoitteisiimme sisältyi pyrkimyksemme auttaa kuluttajia muuttamaan tapojaan, joilla he pesevät vaatteensa tai käyvät suihkussa.

Järjestelmälliset muutokset

Järjestelmälliset muutokset

Yksi esimerkki on, että pystyimme saavuttamaan tavoitteemme 100 % uusiutuvasta sähköstä vasta, kun markkinat olivat riittävän kehittyneet. Autoimme ohjaamaan teollista kehitystä ja samaan aikaan ymmärsimme, että meidän on otettava suurempi rooli muutosten suhteen myös muilla teollisuudenaloilla.