Knorr Professional Intense Flavours -tuotteet on valmistettu valikoiduista, luonnollisista ainesosista, jotka tarjoavat mahdollisimman hyvän maun. Alta löydät lisää tietoa mauista ja niiden tärkeistä ainesosista. Yhteistä kaikille sarjan mauille on se, että ne ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Hyvää ruokahalua!

 

Ainesosat

Vaalea miso
Japanilainen miso, jota on fermentoitu 2–3 kuukautta.

Kombu-merilevä
Tuore merilevä hienonnetaan, lämpökäsitellään, kuivataan, jauhetaan ja siivilöidään.

Herkkutatti
Vastapoimitut ja huolella valitut tuoreet sienet puhdistetaan, höyrytetään, jauhetaan ja siivilöidään.

Sienimehujauhe
Valmistettu herkkusienen mehutiivisteestä. 1 kiloon jauhetta tarvitaan 14 kiloa tuoreita sieniä.

Maukkaita vinkkejä

  • Marinoi lihaa lihaa, kalaa tai kasviksia Miso Umamissa antaaksesi ruoalle lisää makua.
  • Vahvistaa vegaaniruokien umamia.
  • Sopii erityisen hyvin aasialaisiin ruokiin.

Ainesosat

Paahdettu sipulisose
Tuoreet sipulit paahdetaan uunissa tunnin ajan ennen kuin ne jäähdytetään nopeasti, jotta ne säilyttäisivät värinsä ja makunsa.

Paahdettu valkosipulisose
Tuoreet valkosipulit paahdetaan uunissa tunnin ajan ennen kuin ne soseutetaan ja jäähdytetään nopeasti, jotta ne säilyttäisivät värinsä ja makunsa.

Sipulimehutiiviste 
Sipulimehutiiviste on keitetty hiljalleen kasaan.1 kiloon tiivistettä tarvitaan 7,9 kiloa tuoreita sipuleita.

Valkosipuliuute
Luontainen valkosipulista valmistettu uute.

Maukkaita vinkkejä

  • Käytä kaikenlaisille lihoille ja liharuoille.
  • Upea paahteinen umami kaikkiin ruokiin.

Ainesosat

Herkkutatti
Vastapoimitut, tuoreet herkkutatit puhdistetaan, pilkotaan ja ilmakuivataan.

Voitatti
Vastapoimitut ja huolella valitut tuoreet sienet puhdistetaan, pilkotaan ja ilmakuivataan.

Paahdettu sipulisose
Tuoreet sipulit paahdetaan uunissa tunnin ajan ennen kuin ne jäähdytetään nopeasti, jotta ne säilyttäisivät värinsä ja makunsa.

Sienimehujauhe
Valmistettu herkkusienen mehutiivisteestä. 1 kiloon jauhetta tarvitaan 14 kiloa tuoreita sieniä.

Maukkaita vinkkejä

  • Sopii erinomaisesti kaikkiin ruokiin, joihin halutaan aitoa sienen makua.
  • Käytä maunantajaa vegaanisissa ruoissa, joihin haluat täyteläisemmän ja “lihaisamman” maun.

Ainesosat

Paahdettu sipulisose
Tuoreet sipulit paahdetaan uunissa tunnin ajan ennen kuin ne jäähdytetään nopeasti, jotta ne säilyttäisivät värinsä ja makunsa.

Savustettu sokeri
Nestemäinen sokeri savustetaan palavan sahanpurun savussa ja sen jälkeen sumukuivataan.

Maukkaita vinkkejä

  • Sekoita Deep Smoke Demi Glaceen, jotta saa savuisemman, grillatulle ruoalle sopivan kastikkeen.
  • Penslaa liha ja kala Deep Smoke’lla juuri ennen esillelaittoa ja saat annokseen miellyttävää savuisuutta helposti.
  • Tämän avulla äyriäiset saavat ihanan savuisen maun hetkessä.

Ainesosat

Mandariinimehutiiviste
Litraan mandariinimehutiivistettä tarvitaan 9 kg mandariineja.

Limemehutiiviste
1 litraan limetiivistettä tarvitaan 7 kiloa tuoreita limejä.

Yuzumehu
Valmistettu tuoreista Etelä-Koreassa kasvaneista yuzuista. Puristettu, jalostettu ja pakastettu. Litraan mehua tarvitaan 14–15 yuzuhedelmää.

Sitruunauute
Luonnollinen sitruunoista valmistettu uute.

Maukkaita vinkkejä

  • Sopii suolaisiin ja makeisiin ruokalajeihin.
  • Kokeile drinkkeihin, smoothiehin ja jääteen sekaan.
  • Sopii erityisen hyvin äyriäis- ja kalaruokiin.