Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Knorr Professional Flavours tarjoaa täyteläisiä, yhteensopivia ja syviä makuja – nopeasti ja helposti. Maut ovat tasapainoisia eivätkä tuotteet ole liian suolaisia, happamia tai karvaita. Lisäksi ne sopivat sekä lämpimiin että kylmiin ruokiin, kuten kastikkeisiin ja marinadeihin. Vain taivas on rajana eikä annosteluohjeita ole. Määrä riippuu sinusta ja makumieltymyksistäsi.

Käytä Knorr Professional Flavoursia seuraaviin:

  • lisäämään makua tai korostamaan pääraaka-aineen makua
  • korostamaan kastikkeiden, pyreiden, kuorrutteiden ja patojen makua ruoanvalmistuksen loppuvaiheessa
  • antamaan fondeillesi entistä enemmän makua
  • tuomaan nopeasti oikean maun

 

Tutustu Knorr Professional Intense Flavoursiin

Miso Umami

Miso Umamissa on syvä umaminmaku fermentoidun mison, herkkutattien ja vesiheinän ansiosta. Voit käyttää marinadina lihalle tai broilerifileelle sekä vegaanisena kalakastikkeena aasialaisissa ruoissa.

Roast Umami

Roast Umamissa on ihanan täyteläinen karamellisoitu maku pitkään paahdetusta sipulista ja valkosipulista, mikä sopii hienosti kaikenlaisiin liharuokiin.

Wild Mushroom Earth

Wild Mushroom Earthissa on syvä ja juureva villisienen maku. Antaa risotollesi entistä enemmän sienen makua tai vegaanisille ruoille ”lihaisampaa” makua.

Deep Smoke

Deep Smoke antaa, kuten nimi osoittaa, ruoille ja lisukkeille ihanan savuisen maun. Yhdistä Demi Glaceen, niin saat savuisen kastikkeen grilliruoalle. Tai sekoita kermaan, niin saat hieman savunmakuisen kastikkeen nopeasti ja helposti. Deep Smoke sopii mainiosti myös äyriäisille, majoneesille ja tuorejuustolle.

Citrus Fresh

Citrus Freshissä on raikas mandariinin, limen ja yuzun maku ja se antaa tasapainoisen happaman, raikkaan ja makean maun kastikkeille, dipeille, jälkiruoille ja muille ruoille, joihin sitrus sopii.

Katso kun Miguel Martin Gómez valmistaa kauniin vegetaarisen cevichen, jossa on Citrus Freshiä.

Tarvitsetko inspiraatiota burgereihin? Muista katsoa, kuinka Kristin Frederick valmistaa ”The ultimate umami burgerin".

Tekeekö mielesi lohta? Se ei ole mitään verrattuna siihen, mitä tunnet nähtyäsi tämän videon.