Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

 

Klassikot uudessa raikkaassa pakkauksessa

Huomaatko jotain uutta? Uudistimme teevalikoimamme pakkauksen ja samalla lisäsimme joukkoon muutaman uuden teemaun. Uudistuksen myötä halusimme, että asiakkaasi löytää yhä helpommin oikean teen kyseiseen hetkeen. Kutsumme vihreän teen valikoimaamme nimellä Balance. Perinteisiä mustia teemakuja löytää Energise -kokoelman alta. Hedelmillä ja marjoilla maustetut mustat teet ovat nimen Refresh alla ja rentouttavat yrttiteet löytyvät Relax -nimen alta. Yhdessä nämä neljä muodostavat uuden Lipton Feel Good Selection -valikoimamme. Mikä on sinun suosikkisi?

 

 

Balance 
– Vihreää teetä elämän ihaniin hetkiin.

Vihreän teen valikoimaamme on laajennettu uusilla jännittävillä mauilla. Green Tea Red Berries on raikas vihreä tee, jossa on makeiden mansikoiden ja vadelmien marjaisia makuja, jotka saavat hauduttaessa kauniin raikkaan, vaaleanvihreän värin.

 

Energise
– Mustat klassikot piristävät aina.

Viimeisin uutuus mustan teen valikoimissa on Chai, vahva musta tee, jota täydennetään ihanilla mausteilla. Väri on intensiivisen syvän punainen ja kirkas.

 

 

Relax
– Yritti- ja hedelmähaudukkeet, joissa ei ole kofeiinia ja teiiniä.  

Relax-valikoimaamme on laajennettu kokonaisella kolmella uudella maulla. Hibiscus & Passion Fruit on raikas, hedelmäinen ja luonnollinen kofeiiniton hauduke. Ginger & Lemon on hieman hedelmäinen hauduke, jossa voi maistaa sitruunan ja aavistuksen inkivääriä. Kolmas uutuutemme – Rooibos – on klassinen syvänpunainen hauduke, jossa on makea jälkimaku. Toisin sanoen kolme todella ihanaa uutuutta.

 

 

Refresh 
– Teetä, jossa maistuvat hedelmät ja marjat.

Refresh on hedelmien ja marjojen ystävien ensisijainen valinta. Valikoima sisältää kaikkea aina klassisesta Blackcurrantista ja Lemonista hieman rohkeampaan Vanillaan. Ja kaikkeen siltä väliltä.

Uusi pakkaus ja houkuttelevat esittelymahdollisuudet

Teepakkausten ja uusien makujen myötä uudistimme myös esittelypakkaukset. Haluamme tarjota uusia, tyylikkäitä ja käytännöllisiä laatikoita ja telineitä uudistettujen tuotteiden esittelyyn. Teelaatikoista on edelleen saatavana kolme mallia, jotka sopivat yksittäisille teepusseillemme.

Jos haluat mieluummin esitellä teetä telineessä, on hyvä tietää, että olemme muuttaneet ja parantaneet teepakkauksiamme. Nykyisin pakkaus avataan lyhyeltä sivulta, mikä tarkoittaa, että:

  1. Saat 50 % enemmän tilaa useammalle teelajikkeelle samaan tilaan.
  2. Voit esitellä teet tyylikkäämmin
  3. Voit edelleen käyttää teepusseille suunnattuja teelaatikoita

*Osa nykyisistä telineistä ei sovellu uusien pakkauksen esittelyyn.

Jos sinulla kysyttävää Lipton Feel Good Selectionista ja siitä, miten designmuutos vaikuttaa sinuun, ota yhteyttä jälleenmyyjääsi.