Klassikot uudessa raikkaassa pakkauksessa

Etkö tunnista enää klassista valikoimaamme? Älä pelästy, kyse on vain kaivatusta designmuutoksesta. Olemme lisäksi tehneet asiakkaillesi helpommaksi löytää juuri kyseiseen hetkeen sopivan teen. Kutsumme vihreän teen valikoimaamme nykyisin nimellä Balance. Perinteisiä mustia teemakuja kutsumme nimellä Energise ja mustat teet, joissa maistuvat hedelmät ja marjat, ovat saaneet nimen Refresh. Entä yrttiteet? Niin, ne saivat nimen Relax. Yhdessä ne muodostavat uuden Lipton Feel Good -valikoimamme. Mikä on sinun suosikkisi? 

 

Balance - Vihreää teetä elämän ihaniin hetkiin. 

Energise - Mustat klassikot piristävät aina. 

Refresh - Teetä, jossa maistuvat hedelmät ja marjat.

Relax -  Yritti- ja hedelmähaudukkeet, joissa ei ole kofeiinia ja teiiniä. Ei sisällä teelehtiä. 

 

Uusi pakkaus ja houkuttelevat esillelaitto mahdollisuudet

Niin teepussit kuin teepakkaukset ja valikoimalaatikot ovat saaneet kasvojenkohotuksen designmuutoksen myötä. Tiedämme, että monet asiakkaistamme haluavat esitellä teevalikoimaansa jossain tyylikkäistä ja käytännöllistä laatikoistamme tai telineistämme. 

Jos kuulut heihin, jotka haluavat mieluummin esitellä teetä pystytelineessä, sinun on hyvä tietää, että olemme muuttaneet ja parantaneet teepakkauksiamme. Nykyisin pakkaus avataan lyhyeltä sivulta, mikä tarkoittaa että: 

  1. Saat 50 % enemmän tilaa useammalle teelajikkeelle samaan tilaan. 
  2. Voit esitellä teet tyylikkäämmin. 
  3. Voit avata pakkauksen päältä ja muuttaa sen hienoksi esittelylaatikoksi, joka toimii hyvin myös uusissa teetelineissämme. 

Olemme valmistaneet uusia pystytelineitä sekä pahvista että puusta, jotka sopivat uudelle pakkaukselle. Kysy oman alueesi aluemyyntipäälliköltä lisää! 

 

Onko sinulla kysyttävää Lipton Feel Good valikoimasta ja miten designmuutos sinuun vaikuttaa? Ota yhteyttä myyjääsi, niin hän kertoo lisää.