Menu

Ei ole ihme, että majoneesi on ollut suosittu jo yli sadan vuoden ajan. HELLMANN'S majoneesi maistuu kotitekoiselta, ja sen koostumus on ihanan täyteläistä ja sileää. Me emme kulje oikopolkuja, ja varmistamme, että käytämme hyvälaatuisia raaka-aineita sanan kaikissa merkityksissä. Käytämme mahdollisuuksien mukaan kestävän kehityksen mukaisia ainesosia, ja etsimme aina uusia tapoja minimoida ympäristövaikutustamme.

hellmanns-magnificent

Magnificent Seven With Hellmann’s – herkulliset majoneesireseptit

Herkullisilla resepteillämme valmistat helposti alemman hintapisteen makumajoneeseja, säästät rahaa, hallitset paremmin varastoa, vähennät muovin määrää sekä ruokahävikkiä.

Majoneesina voit käyttää mitä tahansa mainioista Hellmann’s majoneeseista: täyteläistä Täysmajoneesia, klassista Realia tai vegaaneillekin sopivaa Vegaanimajoneesia.

7 herkullista reseptiä

  • Remoulade
  • Mangoraja
  • Valkosipulidressing
  • Sweet curry dressing
  • Hampurilaiskastike
  • Oriental
  • Sweet chili majoneesi

Nyt kahden litran astiassa!

HELLMANN'S Real -majoneesin uusi kahden litran astia on viimeisin esimerkki uudistuksista, joita olemme tehneet ympäristön hyväksi. Se sisältää 24 % vähemmän muovia kuin aiempi astia. Siinä on leveämpi aukko, jonka ansiosta majoneesin ottaminen astiasta on helpompaa ja vähemmän sotkuista. Näin myös ruokajätettä syntyy vähemmän! Pienillä muutoksilla on lopulta suuri merkitys sekä sinulle kokkina että Äiti Maalle.

  • Uudessa kahden litran astiassa on 24 % vähemmän muovia
  • Suuremmasta aukosta on helppo annostella ja se vähentää sotkua ruoanlaitossa
  • Majoneesia on helpompi ottaa = vähemmän ruokahävikkiä
  • Pinottavat astiat = helpompi säilyttää

Yhtä monipuolinen kuin kermainen 

HELLMANN'S Real -majoneesi sopii useimpiin ruokiin, se ei juoksetu ja on yhtä hyvää sekä sellaisenaan että suosikkimausteillasi maustettuna. HELLMANN'S Extra Thick -majoneesin koostumus on erittäin paksu, joten se sopii erityisen hyvin kastikkeisiin, täytteisiin ja suoraan voileiville levitettäväksi. 

Vinkkejä! Feel free to reuse! Käytä mieluusti astioita uudelleen jo ennen niiden kierrätystä! Astioita voidaan hyödyntää tähteiden säilyttämisrasiana tai kauhoina ja kaikkeen sillä välillä!

Kermaista perunasalaattia ja yrttipaahdettua vasikan paahtopaistia

Kermaista perunasalaattia ja yrttipaahdettua vasikan paahtopaistia

Ohuiksi viipaleiksi leikattu vasikan paahtopaisti ja kermainen perunasalaatti, jossa on rapeita retiisejä, tuoretta kevätsipulia ja kuullotettua suippokaalia. Kuulostaako hyvältä? Se onkin hyvää.

10 annosta

  • 1 kg vasikanpaistia
  • 5 g tuoretta timjamia silputtuna
  • 5 g tuoretta rosmariinia silputtuna
  • 2 murskattua valkosipulinkynttä
  • Suolaa
  • Vastajauhettua mustapippuria
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 1 kg keitettyjä uusia perunoita kuorineen
  • 2 dl Hellmann’s Real -majoneesia
  • 2 dl kermaviiliä
  • 3 rkl dijonin sinappia
  • 2 rkl raastettua piparjuurta
  • 1 rkl Maille-valkoviinietikkaa
  • 300 g suippokaalia
  • 200 g kurkkua
  • 100 g retiisiä
  • 100 g kevätsipulia
  • 20 g tuoreita yrttejä, esim. köynnöskrassia, ruohosipulia, basilikaa
  • Suolaa
  • Vastajauhettua mustapippuria

Valmistus

  1. Hiero paistiin yrttejä, suolaa ja pippuria. Ruskista liha öljyssä valkosipulin kanssa. Paista lihaa uunissa 125 ºC:ssa, kunnes sen sisälämpötila on  54–56 astetta. Anna levätä vähintään kaksi tuntia.
  2. Leikkaa ohuiksi siivuiksi ja levitä lautaselle.
  3. Leikkaa suippokaali suuriksi paloiksi. Grillaa tai paista ilman rasvaa korkeassa lämpötilassa, kunnes kaali on “kuullottunut”.
  4. Leikkaa kevätsipulit ja retiisit ohuiksi siivuiksi. Kuori ja kaavi kurkku, ja pilko senttimetrin pituisiksi paloiksi.
  5. Sekoita, majoneesi, kermaviili, etikka ja sinappi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Siivuta perunat noin 1,5 cm paksuiksi. Sekoita kastikkeen, kurkun ja kaalin kanssa. Ripottele salaatin päälle kevätsipulia, retiisejä ja haluamiasi yrttejä.
Pohjoismainen kesäceviche

Pohjoismainen kesäceviche

Raikas ja tuore ruoka, joka piristää juhannuspöytää! Yhdistä pohjoismaisia kesän makuja kaikkeen siihen ihanuuteen, jota yleensä odotamme maistuvalta cevicheltä.

10 annosta

  • 500 g käsin kuorittuja katkarapuja
  • 500 g graavi- tai kylmäsavulohta palasina
  • 300 g kurkkua
  • 2 kypsää avokadoa
  • 2 punasipulia
  • 10 g tuoretta tilliä
  • 10 g tuoretta basilikaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl limettimehua
  • 30 g piparjuurta
  • 50 g pikkelöityä jalapenoa siivuina
  • 100 g krutonkeja
  • 200 g aiolia (resepti alla)

Valmistus

  1. Kuori kurkku ja poista sen siemenet, ja leikkaa 1 cm kokoisiksi palasiksi. Leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi. Kaavi avokado ja leikkaa se pienemmiksi palasiksi. Leikkaa graavilohi noin 1 x 1 cm kokoisiksi kuutioiksi.
  2. Kääntele lohta, katkarapuja, vihanneksia, sipulia ja jalapenoa oliiviöljyssä ja limemehussa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Levitä ceviche suurelle vadille. Levitä aioli salaatin päälle, raasta piparjuurta ja viimeistele yrteillä ja krutongeilla.

Aioli

  • 2 dl Hellmann’s Extra Thick ‑majoneesia
  • 3 valkosipulinkynttä hienoksi raastettuna
  • 1 tl tulista kastiketta, esim. Tabascoa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • Suolaa
  • Vastajauhettua mustapippuria
Pienet mansikkatortut

Pienet mansikkatortut

Makea ja pienikokoinen kesäunelma mansikoiden, kerman ja tuoreiden marenkien muodossa, jossa on kaikkea, mitä voit toivoa yhdellä kertaa. Olepa hyvä ja nauti!

10 kpl

  • 2 torttupohjaa, vuokiin leivottuna
  • 500 g Carte D’or -vaniljakreemiä ohjeen mukaan valmistettuna
  • 1 litra vispattua kermaa
  • 300 g mansikkahilloa
  • 500 g tuoreita mansikoita, n. 30 kpl
  • 100 g marenkeja
  • 20 g pakastekuivattua mansikkaa tai vadelmaa

Valmistus

  1. Leikkaa torttupohja 20 pyöreäksi pikkutortuksi. Torttujen halkaisija on noin 6 cm.
  2. Levitä vaniljakreemi ja hillo kymmenen pohjan päälle ja peitä se lopuilla pohjilla.
  3. Peitä jokainen torttu kermavaahdolla. Laita loput kermavaahdot tyllalliseen pursottimeen.
  4. Siivuta mansikat ja levitä ne torttujen päälle. Levitä loppu kermavaahto torttujen päälle. Murenna päälle marenkia ja pakastekuivattuja mansikoita.

Vähennä hävikkiä käyttämällä oikeaa määrää majoneesia

Majoneesin tarve vaihtelee tapahtumien, ruokalistan, trendien ja sesongin mukaan. Tämän vuoksi sitä on saatavilla sekä hieman pienemmissä että todella suurissa pakkauksissa. Tällä tavalla voit välttää tarpeetonta hukkaa. HELLMANN’S Real 79 % majoneesi on saatavilla sekä 10 että 2 litran astioissa. HELLMANN’S Majonnäs Extra Thick toimitetaan viiden kilon astioissa.

Sataprosenttisesti vapaiden kanojen munia

Hyvä ruoka valmistetaan aina parhaista ainesosista. Tässä ei varmasti ole mitään uutta. Siksi valmistamme tuotteemme mahdollisimman yksinkertaisista ja luonnollisista ainesosista. Lisäksi varmistamme, että raaka-aineet tuotetaan kestävällä tavalla. Nykyisin kaikki majoneeseihin käyttämistämme kananmunista on tuotettu kanaloissa, joissa kanat saavat kulkea vapaina. Se vaikuttaa konkreettisesti miljoonien kanojen elämänlaatuun – ja miljoonien HELLMANN'S astioiden eettisyyteen. 

Öljyä kestävällä tavalla viljellystä rapsista

Kokkina sinulle on itsestään selvää, että haluat ruokaasi mahdollisimman paljon makua, muttet planeettamme kustannuksella. Tämän vuoksi ostamme ainoastaan öljyä, joka on valmistettu kestävällä tavalla viljellystä rapsista. 

Pehmeitä kysymyksiä ja sileitä vastauksia HELMANN’S REAL -majoneesista!

Kysymys: Mikä on muuttunut uudessa kahden litran astiassa?

Vastaus: Olemme siirtyneet tölkeistä astioihin. Tämä tarkoittaa 24 prosenttia vähemmän muovia ja uutta leveämpää aukkoa. Sen ansiosta majoneesia on helpompi ottaa ja käsitellä ilman sotkua ja kaikkeen majoneesiin on helpompi päästä käsiksi, mikä puolestaan vähentää ruokajätettä.

Kysymys: Liittyykö HELLMANN’Sin uuteen pakkaukseen vielä muita etuja?

Vastaus: Kyllä. Niitä on helpompi pinota ja säilyttää niin myymälässä kuin kylmiössä.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu