Tervetuloa kilpailemaan, jos työskentelet ammatiksesi ruoan parissa.

”Mitä yhteistä on kanoilla ja teksasilaisella bingolla?” – Tämä ja moneen muuhun kysymykseen löytyy vastaus tästä kirjasta. Ruokakirjoittaja Mikko Takalan ja Tommi Anttosen Street Food vie ruokamatkalle pallon ympäri ja esittelee parhaat katuruokaohjeet Tokiosta Portlandiin.

Kysymys

Mistä Hellmann’s majoneesin kehittäjä Richard Hellmann oli kotoisin?

Etsi yrityksesi nimi ja osoite Googlen avulla.

Kilpailun säännöt

Kilpailu on tarkoitettu kaikille ammattikeittiöissä työskenteleville ja Suomessa asuville luonnollisille henkilöille. Kilpailu on käynnissä 16.-27.9.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla viimeistään viikko kyseisen kilpailun jälkeen. Voittajan valitsee Unilever Food Solutions. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa. Unilever Food Solutionsilla on oikeudet kilpailuun ja kilpailuvastauksiin. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailuehdot ja annat luvan julkaista nimesi voittajana. 

 

Kilpailun järjestää ja hallinnoi:

Unilever Food Solutions
Roineentie 10 / PL 254
00510 HELSINKI / 00101 HELSINKI
Suomi