Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Yhä useammat kuluttajat valitsevat kasvipohjaisen vaihtoehdon. Siksi olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme tarjota vegaanisen version maailman suosituimmasta majoneesista. Toivota tervetulleeksi Hellmann's Vegan, ylellinen ja täyteläinen majoneesi, joka tekee vegaanisen ruoan valmistuksesta ja nauttimisesta paljon helpompaa ja hauskempaa.

Runsaasti makua ilman erikoisuuksia

Hellmann's Vegan ei ole pelkästään 100 % vegaaninen, vaan myös 100 % täyteläinen ja mutkaton majoneesi. 

Gluteeniton ja laktoositon. Runsaasti omega-3-rasvahappoja!

Hellmann's Vegan on merkitty vegaanituotteiden eurooppalaisella logosertifikaatilla, joka takaa sen, että tuote ei sisällä: 

  • Tuotteita, jotka ovat eläinperäisiä tai valmistettu eläimistä
  • Maito- ja meijerituotteita
  • Kananmunaa ja kananmunatuotteita
  • Mehiläisperäisiä tuotteita

Merkki on myös takuu siitä, että tuotteen valmistusprosessissa ei ole käytetty eläinperäisiä aineita. Lisäksi suoraan tuotteeseen liittyen ei ole tehty eläinkokeita koko tuotteen tai yksittäisten ainesosien osalta.

Rapsakat maa-artisokat merileväkaviaarilla

Tarjoa yhtä kauniita kuin herkullisiakin makupaloja, joissa on rapsakka ulkokuori ja ylellisen kermainen täyte.

Ainekset
10 henkilölle

15 kpl maa-artisokkia, pestynä
20 g rypsiöljyä
200 g Hellmann’s Vegan vegemajoneesia
30 g sitruunamehua
150 g merileväkaviaaria
50 g tilliä
öljyä friteeraukseen

 

Tee näin

  1. Sivele maa-artisokat öljyllä ja paista ne pehmeiksi uunissa 150°C:ssa noin 45 minuutin ajan. Anna jäähtyä.
  2. Halkaise artisokat keskeltä, poista sisukset (säilytä kuoret) ja sekoita tasaisesti Hellmann’s Vegan vegemajoneesin ja sitruunamehun kanssa.
  3. Lusikoi massa pursotinpussiin ja laita jääkaappiin.
  4. Friteeraa kuoret rapeiksi 160°C:ssa.