Menu

Nyt HELLMANN’Sin arvostamiseen on enemmän syitä kuin koskaan. Kuten upouudet HELLMANN’Sin majoneesin ja HELLMANN’Sin ketsupin pakkauksemme. Uusi aika vaatii uudenlaista ajattelua. Olemme pitkän kehitystyön päätteeksi ylpeitä siitä, että pakkauksemme valmistetaan nyt 100-prosenttisesti kierrätettävästä muovista.

Olemme lanseeranneet lisäksi HELLMANN’S Vegan -vegemajoneesin – se on “majoneesi”, joka maistuu ja tuntuu HELLMANN’Silta, mutta ei sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. HELLMANN’Sin uusien tyylikkäiden, hygieenisten ja käytännöllisten yksittäispakkausten ansiosta ketsupin, sinapin ja majoneesin tarjoaminen yhtenäisellä, raikkaalla ja puhuttelevalla tavalla käy entistä helpommin. Saat myös paremman yleiskäsityksen kulutuksesta ja kuluista.

Kolme hyötyä HELLMANN’SIN yksittäispakkauksesta

  1. Hygieeninen
  2. Vähän pienempi. Vähän ylellisempi.
  3. Auttaa seuraamaan kulutusta

Pieni suuri uutuus!

Kaikki kunnia annospakkauksille, mutta joskus on paljon helpompaa, kustannustehokkaampaa ja käytännöllisempää tarjota HELLMANN’SIA käyttämällä annostelijaa. Annostelijamme on helppo asentaa ja täyttää ja se on suunniteltu siten, että se pystyy palvelemaan monia ruokavieraita nopeasti ja sujuvasti.

  1. Kontrolloitu annostus (12 ml/annos)
  2. Uudelleentäyttöjärjestelmä jätteen vähentämiseksi
  3. Ei vaadi puhdistusta
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu