Menu

Hellmann’s tunnetaan majoneesistaan, joka on jopa nimetty maailman parhaaksi. Fantastisen makuisen majoneesin huippulaadukkaat ainesosat on tuotettu kestävästi, joten sen suosio on täysin ansaittua. Tästä lähtien voit tarjota asiakkaillesi Hellmann’sin majoneesin vierellä myös laatuketsuppia.

Ketsupin resepti sisältää mahdollisimman vähän ainesosia, jotta maut olisivat niin aitoja ja puhtaita kuin mahdollista (66,9 % tomaattia, sokeria, etikkaa, vettä, suolaa ja luonnollisia aromeja). Italialaiset tomaatit on tietenkin viljelty ekologisesti kestävästi. Ketsupin sokeri- ja suolapitoisuutta on vähennetty, ja tomaattien määrää lisätty.

Uusi pullo on kooltaan 430 ml (473 grammaa), ja sen voi asettaa seisomaan korkki alaspäin. Se sopii siten täydellisesti asetettavaksi suoraan pöytään, josta asiakkaat voivat annostella ketsupin itse. Pakkaukset lajitellaan muovinkeräykseen. Voit siis vaivatta toimia ympäristöystävällisemmin. Pakkaukset valmistetaan tulevaisuudessa 100-prosenttisesti kierrätysmuovista.

Muista, että Hellmann’sin ketsuppia, majoneesia ja sinappia saa myös annospakkauksissa take away -ruokia varten sekä pumppuratkaisuna kulhoista tarjottavaksi ja buffetpöytiin.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu