Menu

Täydellistä vinegrettiä, joka sekä parantaa että pyöristää salaatin makua, ei tehdä käden käänteessä. Juuri siksi olemme iloisia voidessamme esitellä ihanan kokoelman erinomaisia vinegrettejä, jotka on valmistettu luonnollisista ja ensiluokkaisista raaka-aineista. Paitsi että ne nostavat salaattisi arvaamattomiin korkeuksiin, niitä voi mainiosti käyttää lämpimissä ruoissa, kastikkeissa, marinadeissa ja jälkiruoissa sekä glaseerauksissa ja koristeluissa. Käytä sellaisenaan tai mausta makumieltymystesi mukaan.

 

 

 

Jännittävä tulokas

Kuten ehkä näet, olemme päivittäneet vinegrettejemme ilmeen. Kun nyt olimme vauhdissa, paransimme samalla korkkia, jotta siitä tuli helpompi sekä avata että sulkea. Lisäksi lanseerasimme aivan uuden vinegretin. Toisin sanoen monta mainiota uutuutta yhdellä kertaa.

 

HELLMANN`S Vadelmavinegretti

Antaa täydellisen makutasapainon salaatillesi. Vadelma, punaviinietikka ja herukkamehutiiviste saavat yhdessä aikaan makean vinegretin, jossa on myös särmikkyyttä. Hellmann´s Vadelmavinegretti tarjoaa vuoden ympäri optimaalisen maun.

 

HELLMANN’S Seesami-soijavinegretti

Täydellisen maukas sekoitus seesamiöljyä, soijaa, paahdettuja seesaminsiemeniä, punaviiniä ja valkoviinietikkaa. Itsestään selvä ainesosa, kun valmistat aasialaisia ruokia.

 

HELLMANN´S Sitruunavinegretti

Raikas ja pirteä vinegretti, joka on valmistettu extra virgin oliiviöljystä sekä Espanjan Murcian auringonkypsyttämien sitruunoiden mehusta ja kuoresta.

Löydä uusia käyttökohteita HELLMANN’S vinegreteille!

Pyysimme yhtä kokeistamme loihtimaan muutamia uusia jännittäviä reseptejä, joissa kaikissa on monivivahteisia ja maukkaita vinegrettejämme. Tuloksena on reseptivihko, joka on täynnä herkkuja, kuten omenalla höystetty paahdettu palsternakkakeitto, kylmä tomaattikeitto ja ihana linssisalaatti.

Reseptejä, joissa on HELLMANN’S vinegrettiä

Reseptejä, joissa on HELLMANN’S vinegrettiä

Lataa vihko täältä

 

Nopeita HELLMANN’S vinkkejä

  1. Anna tonnikalalle ”särmää” HELLMANN’S Seesami-soijavinegretillä. Lisää hieman tuoretta korianteria, niin saat kastikkeen, jossa on täydellinen happamuuden ja makeuden tasapaino, ja joka sopii sekä rasvaiselle että vähärasvaiselle kalalle.  
  2. Mausta häränlihasi ripauksella sichuanin pippuria ja deglaseeraa pannu HELLMANN’S Seesami-soijavinegretillä paistamisen jälkeen. Helppoa ja maukasta.
  3. Kruunaa vihreä hernekeittosi HELLMANN’S Sitruunavinegretillä, niin saat makeista herneistä ja pirteästä hapokkuudesta täydellisen yhdistelmän.
  4. Täydellinen happamuus klassisiin jälkiruokiin, jossa vadelma ja herukka kietovat päärynän makeuden, juuston rasvaisuuden ja yrttien happamuuden yhteen. Tämä tekee HELLMANN'S Vadelmavinegretistä erittäin sopivan useimmille ruokalajeille, joissa on hedelmiä ja juustoa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu