Menu

Kotitekoisen maun ja ilmeisen täyteläisen ja sileän koostumuksen ansiosta ei ole ihme, että HELLMANN’S on ollut kokkien suosikki yli sadan vuoden ajan. Mutta mehän emme oio polkuja vaan huolehdimme siitä, että käytämme hyviä raaka-aineita tuplamerkityksessä. Käytämme nimittäin niin pitkälle kuin mahdollista ainesosia, jotka edistävät kestävää kehitystä ja yritämme aina löytää uusia tapoja pienentää ympäristövaikutustamme.

 

Monipuolinen ja kermainen

HELLMANN’S Real Majoneesi sopii useimpiin ruokiin ja tilanteisiin, se ei juoksetu ja maistuu yhtä hyvältä sellaisenaan kuin suosikkimausteillasi maustettuna. HELLMANN’S Mayonnaise Extra Thick -majoneesin koostumus on erityisen paksu, joten se sopii todella hyvin dippikastikkeisiin, täytteisiin ja suoraan leivälle levitettäväksi.

 

 

Vähennä hävikkiä oikealla määrällä majoneesia

Majoneesin tarve riippuu tilanteesta, menyystä, trendeistä ja sesongeista, ja siksi majoneesejamme on saatavana sekä pienemmissä että suuremmissa pakkauksissa. Siten voi välttää tarpeetonta hävikkiä. HELLMANN’S Real Majoneesi 79 % on saatavana sekä 10 että 2 litran pakkauksissa. HELLMANN’S Mayonnaise Extra Thick on saatavana 5 kilon pakkauksessa.

 

 

100 % vapaan kanan munia

Siinä ei ole mitään uutta, että hyvä ruoka valmistetaan parhaista raaka-aineista. Siksi valmistamme tuotteemme niin yksinkertaisista ja luonnollista ainesosista kuin mahdollista ja huolehdimme samalla siitä, että raaka-aineet tuotetaan kestävällä tavalla. Nykyisin kokonaiset 100 prosenttia majoneesissa käyttämistämme munista on peräisin vapaista kanoista. Lattiakanalat vaikuttavat merkittävästi miljoonien kanojen elämänlaatuun – ja vaikuttavat miljooniin HELLMANN’S-purkkeihin.

 

 

Kestävästi viljeltyä rapsiöljyä

Kokkina haluat tietenkin, että ruokasi maistuu mahdollisimman maukkaalta, mutta ei planeettamme kustannuksella. Siksi ostamme ainoastaan kestävästi viljellystä rapsista valmistettua öljyä. 

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu