<3 <3

Pysy ajan tasalla

Kestävä alkutuotanto

Kestävä alkutuotanto

Haaste

Ruokapalveluala kasvaa, ja yhä useammat ihmiset syövät ravintoloissa. Tämä tarkoittaa kasvavaa kysyntää raaka-aineille. Tarjonnan takaamiseksi meidän täytyy jatkuvasti kehittää ja parantaa tapoja, joilla ruoanvalmistuksessa käytettyjä raaka-aineita tuotetaan.

Ratkaisu

Kokit haluavat käyttää korkealaatuisia raaka-aineita. Uskomme, että kestävällä tavalla tuotetut raaka-aineet, jotka ovat kasvaneet optimaalisissa olosuhteissa, takaavat korkean laadun ja hyvän maun.

Tämän takia käytämme kestävästi kasvatettuja raaka-aineita tuotteissamme. Tarjoamalla kokeille kestävästi tuotettuja huipputuotteita voimme minimoida ympäristövaikutuksemme.

Jakamalla tietoa tuotteidemme alkuperästä vastaamme samalla kokkien ja asiakkaiden jatkuvasti lisääntyviin vaatimuksiin.

Lue lisää raaka-aineiden valitsemisesta:
 
Palmuöljy

Palmuöljy 

Palmuöljy on kiistellyimpiä elintarvikkeita. Mitä tapahtuisi, jos lopettaisimme palmuöljyn käytön?

Vaikea kysymys  >

Tomaatti

Tomaatti

Tomaatti on vihanneksistamme tärkeimpiä. Näin pyrimme varmistamaan tomaattien kestävät viljelymenetelmät

Kovat vaatimukset >

Tee

Tee

Lue lisää Liptonin yhdeksän kohdan kestävän kehityksen ohjelmasta, joka takaa teen kestävän ja eettisen tuotannon.

Kestävä tuotanto  >

Peruna

Peruna

KNORRin viljelijät käyttävät sertifioitua siemenperunaa, joka varmistaa laadun ja perunan sataprosenttisen jäljitettävyyden.

Kestävästi viljelty >

Knorr Partnership Farms

Knorr Partnership Farms

Knorr-mallitilat ovat eri puolilla Eurooppaa sijaitsevia kestävien maanviljelysmenetelmien kehityksen edelläkävijöitä

Kestävät tilat >

 
 

Takaisin Sivun alkuun Lähetä sivu sähköpostina Tulosta sivu
Knorr Professional Maille Bertolli Knorr Garde d'Or Turun Sinappia Maizena Creme Bonjour Flora Becel Carte d'Or Rydbergs Hellmann's Lipton® Knorr
www.unileverfoodsolutions.fi