<3 <3

Pysy ajan tasalla

Terveellisempää ruokaa

Terveellisempää roukaa. Autamme kokkejavalmistamaan päivittäin 200 miljoonaa terveellisempää, maistuvampaa ja nautittavampaa annosta vuoteen 2020 mennessä.

HAASTE

Liikalihavuus on yleisempää kuin koskaan, ja tänä päivänä yksi kymmenestä aikuisesta on ylipainoinen. Yhä useammat ravintola-asiakkaat ovat huolissaan terveydestään ja etsivät aktiivisesti terveellisempiä vaihtoehtoja ravintolassa syödessään.

Vastakohtana miljardi ihmistä ympäri maailmaa näkee nälkää päivittäin.
Jopa kehittyneissä maissa miljoonat koululaiset ovat vailla terveellisiä ja ravitsevia aterioita, joiden avulla he saisivat hyvät lähtökohdat elämäänsä.


Terveellisempää ruokaa - Kalorilaskuri

RATKAISU

Haluamme rohkaista kokkeja ja kaikkia alalla työskenteleviä tekemään osansa taistelussa liikalihavuutta ja aliravitsemusta vastaan.
Autamme kokkeja ympäri maailmaa tarjoamaan ravitsemuksellisesti tasapainoisia, terveellisempiä aterioita, jotka ovat herkullisen makuisia.


HYVÄÄ JA HERKULLISTA

Emme odota ainoastaan kokkien tekevän ravintoloissa syömisestä terveellisempää. Myös me otamme vastuuta tuotteidemme osalta. Parannamme tuotteidemme ravintosisältöä askel kerrallaan vähentämällä rasvan, sokerin ja suolan määrää.

 

Suolan määrän vähentäminen

Tiedämme että ravintola-asiakkaat pitävät suolan mausta eivätkä halua tehdä kompromissia maun osalta. Kokkimme ja tuotekehittäjämme työskentelevät jatkuvasti tuotteidemme reseptien parissa lisäten yrttien, mausteiden ja muiden raaka-aineiden määrää suolan määrän vähentämiseksi.

Vähennämme suolan määrää pieni määrä kerrallaan jotta asiakkaat tottuisivat uuteen, alhaisempaan suolatasoon.

Olemme vähentäneet tuotteidemme suolapitoisuutta maailmalaajuisesti, ja pyrimme World Health Organisationin (WHO) asettamaan 5 gramman päivittäiseen saantisuositukseen. Uskomme saavuttavamme tämän tavoitteen vuosien 2015 ja 2020 välillä.
KNORR jauheliemien uudelleenlanseerauksen yhteydessä vuonna 2012 kategorian tuotteiden suolapitoisuutta vähennettiin jopa 25%, keskimäärin 13% tuotetta kohden. Uudelleenlanseerattujen KNORR tahnaliemien suolamäärää vähennettiin jopa 28%.

 
 

Takaisin Sivun alkuun Lähetä sivu sähköpostina Tulosta sivu
Knorr Professional Maille Bertolli Knorr Garde d'Or Turun Sinappia Maizena Creme Bonjour Flora Becel Carte d'Or Rydbergs Hellmann's Lipton® Knorr
www.unileverfoodsolutions.fi