<3 <3

Pysy ajan tasalla

Reseptejä kokeille ja ammattikeittiöille

Reseptit kokeille ja ammattikeittiöille

Reseptipankissamme on satoja ja taas satoja reseptejä kaikenlaisille keittiöille. Reseptit on Koekeittiömme testaamia ja hyväksi havaitsemia. Ohjeita sesonkiin ja tuoreita ajatuksia raaka-aineisiin saat uudesta Sesongit-osiostamme.

Reseptit ruokalajin mukaan -osiosta pääset selaamaan reseptejä jaoteltuna kasvisruokiin, jälkiruokiin, keittoihin, laatikoihin ja niin edelleen. Reseptihaussa voit etsiä raaka-aineen, hakusanan tai erityisruokavalioiden mukaan sinulle sopivia reseptejä.

Reseptit aiheittain -osioon on kerätty eri aiheittain luotuja reseptejä, muun muassa Puhtaan maun puolesta -reseptiikkaa, joka on valmistettu KNORR Professional liemiä ja KNORR fondeja käyttäen

Reseptit teemoittain -osiosta löytyy reseptejä niin eri juhliin ja sesonkeihin, kuin myös terveellisyyden, alkuperän tai eettisyyden mukaan jaoteltuna. Kannatta tutustua ja inspiroitua!

Knorr Professional Maille Bertolli Knorr Garde d'Or Turun Sinappia Maizena Creme Bonjour Flora Becel Carte d'Or Rydbergs Hellmann's Lipton® Knorr
www.unileverfoodsolutions.fi