Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Kevytmaitojuoma, laktoositon 0.7 l
  • Crème Bonjour Aurinkokuivattu Tomaatti Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.3 kg
  • Vehnäjauho 0.25 kg
  • Kananmuna 0.29 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.05 l
  • Suola 0.01 kg
  • Knorr Tahnamauste Basilika 340 g 0.02 kg
  • paprika 0.2 kg
  • Kesäkurpitsa 0.33 kg
  • Auringonkukansiemen 0.02 kg
  1. Työohje

    • Sekoita maito, aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuusto, vehnäjauhot, munat ja öljy tasaiseksi. Mausta suolalla ja basilikatahnamausteella. Anna taikinan turvota hetki.
    • Suikaloi kesäkurpitsa ja paprika. Sekoita suikaleet taikinan joukkoon. Kaada taikina leivinpaperin päälle GN-vuokaan. (10 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 GN-vuokaa.)
    • Ripottele pinnalle auringonkukan siemenet. Paista kypsäksi +170 °C:ssa noin 35 - 40 minuuttia.
    • Leikkaa pannukakku annospaloiksi ja tarjoile salaatin kanssa.