Raaka-aineet
Työohje
-
Kevytmaitojuoma, laktoositon 0.7 l
-
Vehnäjauho 0.25 kg
-
Kananmuna 0.29 kg
-
Suola 0.01 kg
-
paprika 0.2 kg
-
Kesäkurpitsa 0.33 kg
-
Auringonkukansiemen 0.02 kg
Valmistus
-
Työohje
- Sekoita maito, aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuusto, vehnäjauhot, munat ja öljy tasaiseksi. Mausta suolalla ja basilikatahnamausteella. Anna taikinan turvota hetki.
- Suikaloi kesäkurpitsa ja paprika. Sekoita suikaleet taikinan joukkoon. Kaada taikina leivinpaperin päälle GN-vuokaan. (10 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 GN-vuokaa.)
- Ripottele pinnalle auringonkukan siemenet. Paista kypsäksi +170 °C:ssa noin 35 - 40 minuuttia.
- Leikkaa pannukakku annospaloiksi ja tarjoile salaatin kanssa.