1. Tomaattikastike

    • Tomaattikastikkeen voi valmistaa kylmänä sekoittamalla kylmätärkkelys kylmään veteen. Lisää Pronto-tomaattisurvos, Quorn-rouhe, kasvissuikaleet ja mausteet. Kastikeen voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä kylmiöön.


  2. Valkokastike

    • Valkokastiketta varten kuumenna maito ja Knorr Ruoka. Lisää JuustoCréme ja mausteet. Suurusta sekoittamalla Roux kastikeen joukkoon. Kuumenna kastike.
    • Kokoa lasagne laittamalla Quorn-kastiketta voidellun 1/1 65 mm GN-vuoan pohjalle (n.800 g). Laita 3 lasagnelevyä vuokaan ja levitä uusi kerros quornkastiketta, mutta myös 500 g valkokastiketta. Tee kolmas ja neljäs kerros samoin. Päällimäiseksi tulee vain valkokastiketta.
    • Vinkki! Voit myös valmistaa valkokastikeen kylmänä. Suurusta silloin valkokastike kylmänä Knorr kylmäsuuruteella Roux-suurusteen sijaan. Annostelu on sama kuin Roux:lla.

+