Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Tomaattikastike

  • Vesi 0.5 l
  • Knorr Kylmäliukoinen tärkkelys/suuruste 4kg x 1 0.03 kg
  • Knorr Pronto, maustettu tomaattisurvos 4 x 3kg 1.5 kg
  • Quorn 1.0 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.1 kg
  • Provencen yrttimausteseos, suolaton
  • Mustapippuri, rouhittu

Valkokastike

  • Kevytmaitojuoma, laktoositon 1.7 l
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.5 l
  • Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 0.3 kg
  • Knorr Roux vaalea suuruste 10 kg 0.15 kg
  • Suola 0.02 kg
  • Valkopippuri
  • Knorr Lasagnelevyt GN-mitoitus 5 kg 0.6 kg
  1. Tomaattikastike

    • Tomaattikastikkeen voi valmistaa kylmänä sekoittamalla kylmätärkkelys kylmään veteen. Lisää Pronto-tomaattisurvos, Quorn-rouhe, kasvissuikaleet ja mausteet. Kastikeen voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä kylmiöön.

  2. Valkokastike

    • Valkokastiketta varten kuumenna maito ja Knorr Ruoka. Lisää JuustoCréme ja mausteet. Suurusta sekoittamalla Roux kastikeen joukkoon. Kuumenna kastike.
    • Kokoa lasagne laittamalla Quorn-kastiketta voidellun 1/1 65 mm GN-vuoan pohjalle (n.800 g). Laita 3 lasagnelevyä vuokaan ja levitä uusi kerros quornkastiketta, mutta myös 500 g valkokastiketta. Tee kolmas ja neljäs kerros samoin. Päällimäiseksi tulee vain valkokastiketta.
    • Vinkki! Voit myös valmistaa valkokastikeen kylmänä. Suurusta silloin valkokastike kylmänä Knorr kylmäsuuruteella Roux-suurusteen sijaan. Annostelu on sama kuin Roux:lla.