Raaka-aineet
Tomaattikastike
-
Vesi 0.5 l
-
Quorn 1.0 kg
-
Provencen yrttimausteseos, suolaton
-
Mustapippuri, rouhittu
Valkokastike
-
Kevytmaitojuoma, laktoositon 1.7 l
-
Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 0.3 kg
-
Suola 0.02 kg
-
Valkopippuri
Valmistus
-
Tomaattikastike
- Tomaattikastikkeen voi valmistaa kylmänä sekoittamalla kylmätärkkelys kylmään veteen. Lisää Pronto-tomaattisurvos, Quorn-rouhe, kasvissuikaleet ja mausteet. Kastikeen voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä kylmiöön.
-
Valkokastike
- Valkokastiketta varten kuumenna maito ja Knorr Ruoka. Lisää JuustoCréme ja mausteet. Suurusta sekoittamalla Roux kastikeen joukkoon. Kuumenna kastike.
- Kokoa lasagne laittamalla Quorn-kastiketta voidellun 1/1 65 mm GN-vuoan pohjalle (n.800 g). Laita 3 lasagnelevyä vuokaan ja levitä uusi kerros quornkastiketta, mutta myös 500 g valkokastiketta. Tee kolmas ja neljäs kerros samoin. Päällimäiseksi tulee vain valkokastiketta.
- Vinkki! Voit myös valmistaa valkokastikeen kylmänä. Suurusta silloin valkokastike kylmänä Knorr kylmäsuuruteella Roux-suurusteen sijaan. Annostelu on sama kuin Roux:lla.