<3 <3

Pysy ajan tasalla

Unilever Food Solutions Koekeittiö

Koekeittiön ammattilaisten

Koekeittiön ammattilaisten - Harrin ja Tuulan - suunnittelemat sadat ruokaohjeet on koottu sähköiseen tietopankkiin, Reseptipankkiin. Tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja aamiaisesta yöpalaan ja kaikkea siltä väliltä. Kaikkien reseptien toimivuus on testattu käytännössä.

Ruokaohjeet saa muokattua halutulle asiakasmäärälle sopivaksi. Tutustu reseptiikkaan nettisivuillamme ja tarjoa asiakkaallesi uusia elämyksiä.

Kuluttaja tänään ja huomenna

Olemme osa maailmanlaajuista Unilever-yhtymää. Elintarvikemarkkinoilla toimimme sekä vähittäiskauppa- että suurkuluttajapuolella. Siksi tunnemme markkinat ja niiden kehittymisen hyvin. On tärkeää tietää, mitä kuluttaja – Sinun asiakkaasi – haluaa ja toivoo tulevaisuudessa. Tämän tiedon pohjalta voimme yhdessä kehittää oikean ratkaisun palvelemaan ravintolaasi.

Palvelutarjontamme näkyy parhaiten Koekeittiömme toiminnassa. Käytössäsi on kolmen rautaisen ammattilaisen osaaminen, edelläkävijän konseptit ja vankka kuluttajanymmärrys.

Hyvät raaka-aineet ovat vain osa ruoanlaittoa. Monipuolisen palveluntarjontamme avulla autamme asiakkaitamme löytämään ratkaisuja oman liiketoiminnan kehittmiseen:

Knorr Professional Maille Bertolli Knorr Garde d'Or Turun Sinappia Maizena Creme Bonjour Flora Becel Carte d'Or Rydbergs Hellmann's Lipton® Knorr
www.unileverfoodsolutions.fi