Tuula Korkalainen

Tuula Korkalainen

Ruualla on suuri vaikutus mieleemme, hyvinvointiimme ja jaksamiseen. Koekeittiöllä tarjoamme inspiroivia, maistuvia ratkaisuja asiakkaidemme arkipäivän haasteisiin. Kaikessa tekemisessä haluamme toimia vastuullisesti ja siksi kiinnitämme huomiota hiilijalanjäljen pienentämiseen ja ruokahävikkiin.

Luovuutta on mielestäni se, että järjestelee asiat uudella, yllättävällä tavalla. Esimerkiksi kasvisruuan suosio kasvaa nopeasti. Siksi olemme koekeittiöllä kehitelleet inspiroivia ja sesonginmukaisia reseptejä, tuoden tuttuun kasvisruokaan uutta twistiä.

Harri Veckman

Harri Veckman

Olen työskennellyt monenlaisissa keittiöissä yli kaksikymmentä vuotisen urani aikana. Tutuksi ovat tulleet niin kansainväliset hotellit, kahvilat, lounaspaikat kuin edustuskeittiötkin. Olen urani aikana päässyt käyttämään monenlaisia raaka-aineita ja omiin suosikkeihini kuuluvat kalat, äyriäiset ja kasvikset. Mielestäni ruoan pitää olla ravitsevaa, hauskaa ja yllättävää. Ruuanlaittoni perustuu vahvaan gastronomian perinteiden ymmärrykseen, jonka ympärille on helppo luoda uusia ja yllätyksellisiä makuja.