Menu
KOEKEITTIÖ

Unilever Food Solutions Suomi Koekeittiö

Myyntiorganisaatio

Ota yhteyttä:

Lähetä viesti

Takaisin Keitä me olemme

Tommi Virranta, Culinary Chef

Tommi Virranta, Culinary Chef

Useita vuosia lukuisissa ravintoloissa Suomessa ja ulkomailla työskennellyt Tommi Virranta on kehittänyt taitojaan huippuunsa. Eri keittiössä uraa luonut Tommi on aloittanut Unilever Food Solutionin keittiömestarina vuoden 2019 tammikuun aikana.

Vastuullani on koekeittiötoiminta sekä asiakkaiden tukeminen omalla ammattitaidollani.

Puhelinnumero:  0800 164 882

Sähköposti: tommi.virranta@unilever.com

 

 

Sami Lamminaho, Culinary Expert

Sami Lamminaho, Culinary Expert

Toimin Culinary Expertinä koekeittiössä. Keskeisimmät työtehtäväni ovat reseptikehitys sekä tuotekehitysprojektit yhdessä asiakkaiden kanssa. Teemme myös paljon tuotetestauksia keittiöllä ja pystymme näin paremmin palvelemaan asiakkaiden tarpeita.

Tärkeintä ruoanlaitossa ovat selkeät ja yksinkertaiset maut. Ruoan valmistamisen ei tarvitse olla liian monimutkaista. Maku on hyvin tärkeässä roolissa. Tarjoan asiakkaalle ymmärrystä ja taitoa isompien kuin myös pienempien keittiöiden valmistusprosesseista. 

Puhelinnumero:  0800 164 882

Sähköposti: sami.lamminaho@unilever.com

 

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu