Unilever Food Solutions Suomi Koekeittiö

Tommi Virranta, Culinary Chef
Useita vuosia lukuisissa ravintoloissa Suomessa ja ulkomailla työskennellyt Tommi Virranta on kehittänyt taitojaan huippuunsa. Eri keittiössä uraa luonut Tommi on aloittanut Unilever Food Solutionin keittiömestarina vuoden 2019 tammikuun aikana.
Vastuullani on koekeittiötoiminta sekä asiakkaiden tukeminen omalla ammattitaidollani.
Puhelinnumero: 0800 164 882
Sähköposti: tommi.virranta@unilever.com

Sami Lamminaho, Culinary Expert
Toimin Culinary Expertinä koekeittiössä. Keskeisimmät työtehtäväni ovat reseptikehitys sekä tuotekehitysprojektit yhdessä asiakkaiden kanssa. Teemme myös paljon tuotetestauksia keittiöllä ja pystymme näin paremmin palvelemaan asiakkaiden tarpeita.
Tärkeintä ruoanlaitossa ovat selkeät ja yksinkertaiset maut. Ruoan valmistamisen ei tarvitse olla liian monimutkaista. Maku on hyvin tärkeässä roolissa. Tarjoan asiakkaalle ymmärrystä ja taitoa isompien kuin myös pienempien keittiöiden valmistusprosesseista.
Puhelinnumero: 0800 164 882
Sähköposti: sami.lamminaho@unilever.com