<3 <3

Pysy ajan tasalla

Inspiration every day

Autamme kokkeja ympäri maailmaa tarjoamaan maistuvia ja terveellisiä aterioita, jotka saavat asiakkaan tulemaan takaisin yhä uudelleen.

Valmistamme tuotteita, jotka säästävät keittiön arvokasta aikaa, mausta ja laadusta tinkimättä. Tarjoamme jatkuvasti inspiroivia ideoita, jotka pitävät ruokalistasi raikkaana ja yllätyksellisenä.

Ruoka-alan ammattilaiset

Olemme työskennelleet ruoan parissa 1880-luvulta asti ja edustamme maailman tunnetuimpia brändejä, kuten KNORRia, Hellmann'sia ja Liptonia. Työskentelemme tiiviisti 74 maassa erikokoisten toimijoiden kanssa yksityisistä ravintoloista hotelliketjuihin ja henkilöstöruokaravintoloihin. Ymmärrämme siis hyvin miten tärkeää on löytää tasapaino tyytyväisten asiakkaiden ja kannattavuuden välillä.

Kokeilta kokeille

Osana Unilever-konsernia ymmärrämme kuluttajia, sinun asiakkaitasi. Käytämme asiakastuntemustamme auttaaksemme kokkeja ja ruokapalveluiden tarjoajia ymmärtämään ihmisten muuttuvia makutottumuksia. Ammattitaitoiset kokkimme ja ravitsemusasiantuntijamme auttavat asiakkaita valmistamaan maukasta, ravitsevaa ja tasalaatuista ruokaa. Laajasti verkostoituneet kokkimme tuovat asiakkaan ulottuville makuja maailman joka kolkasta.

Growing for the future -ohjelma

Terveellinen ja ravitseva ruoka on meille sydämen asia, mutta välitämme myös toimintamme ympäristövaikutuksista. Käyttämällä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia raaka-aineita ja pakkausmateriaaleja tuotamme vähemmän jätettä ja kulutamme vähemmän energiaa.

Intohimosta ruokaan

Voit luottaa meidän apuumme, kun haluat tehdä vaikutuksen kaikkein vaativimpaankin asiakkaaseen.

 
Suomen Keittiömestarit

Suomen Keittiömestarit ry

Unilever Food Solutions on sopinut yhteistyösopimuksen Suomen Keittiömestarit ry:n kanssa. Yhteistyöllä pyritään kehittämään suomalaista ruokakulttuuria sekä tukemaan keittiömestareiden ammattitaidon jatkuvaa parantamista.

Inspiroivaa reseptiikkaa
 
 

Takaisin Sivun alkuun Lähetä sivu sähköpostina Tulosta sivu
Knorr Professional Maille Bertolli Knorr Garde d'Or Turun Sinappia Maizena Creme Bonjour Flora Becel Carte d'Or Rydbergs Hellmann's Lipton® Knorr
www.unileverfoodsolutions.fi