<3 <3

Pysy ajan tasalla

Parhaat jälkkarimme

Näyttävät jälkiruoat

On tilanteita, jolloin haluat tarjota jotain erityistä. Tai yksinkertaisesti kattaa ruoat upeasti esille valkoiselle pöytäliinalle. Tähän fiilikseen sopivat meidän näyttävät jälkiruokamme täydellisesti! Nämä reseptit vaativat hieman enemmän aikaa ja vaivaa, mutta tulos on myös sen mukainen. Jälkiruokien vaikutusta ei pidä aliarvioida.

Kustannustehokkaat jälkiruoat

Tähän kategoriaan olemme valinneet kustannustehokkaita jälkiruokia, joista koostat loistavan jälkiruokamenun. Näillä resepteillä loihdit yksinkertaisesti ja nopeasti vaikkapa sata hyvänmakuista annosta lyhyessä ajassa. Tämän lisäksi saat jälkiruokia, jotka säilyvät hyvin jääkaapissa, mikä taas säästää sinulta jopa useita työtunteja seuraavana päivänä. Suosi pieniä annoskokoja ja tarjoa vaikkapa kaksi!

Energiarikkaat jälkiruoat

Monelle ruokailijaryhmälle itse ruokailu voi monesta syystä olla ongelma. Tämä johtaa useasti siihen, että he myös syövät huonosti. Jälkiruoat sopivat ja toimivat mainiosti ruokahalunherättäjinä, jolloin elämänlaatu paranee myös ruokahalun myötä. Näissä jälkiruoissa olemme erityisesti panostaneet energian ja proteiinin saantiin, käyttäen tuotteita, jotka ovat entuudestaan tuttuja ja osa meidän ruokakulttuuriamme.

 

Takaisin Sivun alkuun Lähetä sivu sähköpostina Tulosta sivu
Knorr Professional Maille Bertolli Knorr Garde d'Or Turun Sinappia Maizena Creme Bonjour Flora Becel Carte d'Or Rydbergs Hellmann's Lipton® Knorr
www.unileverfoodsolutions.fi