<3 <3

Pysy ajan tasalla

Inspiroivia ratkaisuja ammattikeittiöille

Jokaisena työpäivänä yli 70 maassa Unilever Food Solutionsin tiimin jäsen työskentelee yhdessä kokkien ja asiakkaiden kanssa tehdäkseen heidän toiminnastaan entistä menestyksekkäämpää.

Tiivis yhteistyö auttaa meitä ymmärtämään ongelmia joita kohtaat työssäsi joka päivä. Esimerkiksi, kuinka vastaat loppuasiakkaasi vaatimuksiin korkeasta laadusta ja ruokalistan monipuolisuudesta samalla kun kustannukset kasvavat ja sinulla saattaa olla entistä vähemmän henkilökuntaa keittiössäsi?

Your Guests, Your Menu ja Your Kitchen tarjoavat ratkaisuja, jotka auttavat sinua voittamaan tällaiset haasteet.

Näiden ratkaisujen avulla haluamme inspiroida sinua kehittämään houkuttelevia ja kannattavia ruokalistoja, jotka saavat asiakkaasi tulemaan takaisin yhä uudelleen.Hallitse hävikkiä

Liiketoiminta on kannattavampaa ja tehokkaampaa, kun hävikkiin liittyviä piilokuluja voidaan pienentää. Keskittämällä huomio ravintolan tai ruokalan hävikin syntymalliin ja asettamalla hävikin vähentämisen tavoitteet voidaan säästää rahaa.

Lataa ilmaiset työkalut hävikin hallintaan

 

Takaisin Sivun alkuun Lähetä sivu sähköpostina Tulosta sivu
Knorr Professional Maille Bertolli Knorr Garde d'Or Turun Sinappia Maizena Creme Bonjour Flora Becel Carte d'Or Rydbergs Hellmann's Lipton® Knorr
www.unileverfoodsolutions.fi