Kuorrutetut sconssit

 
 
 
 
 

Raaka-aineet (30 henkilöä)

Määrä Mitta Raaka-aine
0,110 kg0,110kgKananmuna
0,350 l0,350lKNORR Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite, 1 L 
0,015 kg0,015kgVaniljasokeri aito
0,500 kg0,500kgVehnäjauho
0,100 kg0,100kgSokeri
0,010 kg0,010kgKaneli, jauhettu
0,010 kg0,010kgLeivinjauhe
0,200 kg0,200kgBecel margariini
     Streusselmassa (murumassa)
0,250 kg0,250kgBecel margariini
0,400 kg0,400kgVehnäjauho
0,200 kg0,200kgSokeri
0,006 kg0,006kgLeivinjauhe
     Sitruunankuori

Reseptin tuotteet

Valmistusohje

Vaahdota kananmunat, FraicheKNORR ja vaniljasokeri vaahdoksi. Ota noin 0,5 dl vaahtoa talteen voitelua varten.

Sekoita yleiskoneessa lapavatkaimella jauhot, sokeri, kaneli, leivinjauhe ja margariinikuutiot. Sekoita kunnes massa on murumaista. Lisää joukkoon FraicheKNORR -vaahto ja sekoita tasaiseksi. Älä vaivaa! Pyörittele taikinasta tanko ja leikkaa noin 40 g paloja. Voit tehdä taikinasta myös torneja käyttämällä esim. runebergintorttumuottia.

Paloittele margariini pieniksi kuutioiksi jääkaappikylmien raaka-aineiden joukkoon. Raasta joukkoon sitruunankuori. Sekoita ainekset yleiskoneella lapavatkaimella pienimmällä nopeudella, kunnes seos on murumaista. Kasta taikinapalojen pinta FraicheKNORR -vaahtoon ja ripottele murumassaa päälle. Paista sconssit 200°C:n lämpötilassa noin 10 - 20 min. Voit tehdä murumassaa kerralla enemmän. Se sopii hyvin leivonnaisten ja piirakoiden päälle. Makua voit vaihdella mausteilla (esim. kaneli, vanilja). Säilytä murumassa jääkaapissa peitettynä tai pakastimessa.

 
recipe number: 34-FI-71499 recipe code: R0011265
Maille Bertolli Knorr Garde d'Or Turun Sinappia Maizena Creme Bonjour Flora Becel Carte d'Or Rydbergs Hellmanns Lipton® Knorr
www.unileverfoodsolutions.fi